Sunday, October 4, 2009

3rd Batch-lagi cantik, lagi meriah, lagi vogidavassssaueme

1 comments
Hai Hai Hai ...mari mari mari !!!
Ada beg baru hokayyyy!


Sici, loro...telu! (1, 2...3!)
Perasan sesuatu tak?
aaaaa? tak perasan?
ada la, tengok betul2. apabila elemen gold dicampurkan dengan warna2 coklat, putih, dark blue, hitam dan ape2 je la, result nye, item tu akan nampak lebih mewah, menyerlah dan menawan.
gold never goes out of season, ok!
tengok ajela beg di atas. betul tak? cun kan?
sekarang, tekan arrow ke bawah.
cekidaut....

Black kan all time fave. tak payah komen panjang2 pon dah tau mmg black best.

code: H013
colour: black
status: sold to Mrs Enel (tengs to Mr J, hehe)


ops, lupa nak mention. sume beg ni boleh juga dijadikan slingbag. nanti kat bawah kitorang ajar camne tau.


argh! lawa gile hokay white ni. nampak suci, bersih dan segar. nak!!!
tapi tak boleh, sebab sorg kawan kitorang marah. dia tak bg kitorang beli sebab kene jual kat korang. benci dia 5 minit.

code: H014
colour: white
status: sold to Honey


Yang ni pon best. colour nye unik kan? siyes cunzzz...

code: H015
colour: blue black
status: sold to Agnes


mewah kan? kan? kan? kalo pakai, sume mata akan terjojol2 nak tengok. kalo dorg tu ego, konon tak nak tengok sangat, mesti balik rumah mata juling sket sebab penat jeling beg korang ni. silap2, rabun kena tambah power sebab curi2 fokus dari jauh. mmg khas untuk korg so gigit jari je la kitorang.

code: H016
colour: Brown
status: sold to chima


sila tengok buckle gold sebelah kiri tu. tula yg korg boleh tarik untuk adjust panjang tali beg ni ikut keselesaan korang. buckle gold yang sebelah kanan pulak sebagai lock dia.


nak jadikan shoulder bag, masukkan buckle tu ke dalam bulatan tu. akan jadi normal shoulder bag.


jangan lupa kemaskan tau korang!


ops, lupa nak kasi tau korang. kat sekeliling beg ni kan, ada zip tau.
sebab, kalo korang isi barang banyak, korang bukak zip tu so beg tu akan jadi besar. lalala. betapa best nye dan praktikalnye beg ni, korang.

roomy kan? boleh isi mini laptop dengan bergaya sekali.
boleh isi sekali buku kawan sebelah kalo korg malas nak mintak izin nak pinjam.
boleh dibawa ke mana sahaja.


ni ukuran nye...

Harganye? ok, tarik nafas....hembus...

RM52 sahaja!

boleh berhenti menjerit perkataan muraaaaaaah tu sekarang dan start fikir nak amek kaler ape.
kualiti? baek punye!
dengan penuh riak, takbur dan taksub nak bagitau, beg2 ni didatangkan dengan dustbag sekali.


ingat tak beg H006 dan H009 masa batch 2 dulu?
yang ni hampir sama dengan beg2 itu konsepnye.


tetap gorgeous, ok.
dengan chain nye pon kaler chrome. cuma yang ni double chain. double best.
yang dulu tu single chain kan?
jugak, boleh mengisi barang yang banyak.
shanteeekkkk....


code:H017
colour: black
status: sold


vogue sangat. serius.
zirafah tepi tu pon jeles.


code: H018
colour: light grey
status: available


very spacious. tu dia letak 1 majalah cleo. kalau g Borders ke MPH, boleh letak 4 majalah, dengan 4 lagi buku cerita tebal2 beserta 2 buku resipi masakan.


Ni ukurannye. berlaboi-laboi....erk.
berbaloi-baloi.
yes, sangat berbaloi.
kenapa?
kerana...beg2 yang classy gile ni, boleh korang dapati dengan harga...

RM45 sahaja!

murah dan ada dustbag jugak. malas nak belagak...haha.


tutup mulut korang.
mmg kali ni kitorang pnye konsep, berbaloi, praktikal dan spacious.
oh, bukan korang ternganga sebab konsep kitorang kali ni ke?...laaaaaa, nape tak cakap sebab kaler beg di atas cute2 sangat awal2 tadi.
penat terangkan.

mmg comel kan kaler dia? cool dan funky.
tp tu baru gambar. cuba korang pakai.
aduh...menitis air mata kawan sebelah terus balik rumah sebab dengki dan buat strategi nak curi beg korang malam ni.


macam biasa, bila dah kagum dengan beg pilihan sendiri mesti lupa nak mention yang tali beg2 ini boleh dipanjangkan untuk kelainan. boring pakai pendek, tukar jadi panjang. boring pakai panjang2, tukar pendek. tapi jangan asyik main panjang pendekkan tali beg ni depan pakwe masa makan...nanti dia amek, pakai, korang jugak yang merana. kitorang dah warning awal2 tau.


code: H019
colour: brown
status: sold


code: H020
colour: Fuchsia
satatus; sold to nasha



code: H021
colour: grey
status: sold to cik hanis


aw, aw, aw....
cumil. glemeres. jeles.


boleh isi macam2. mempelam yang mak kirim dari kampung, baju2 nak hantar dobi. bukan tu je, kalo nak main sorok2 kan beg kawan sebelah pon boleh.
sangat ape tadi?
ye pandai....sangat berbaloi. bijak la, anak sape ni?


ha, mana nak cari benda2 free sekarang ni?
tapi kalau korang beli beg ni, dapat pouch cumil (cumil lagi, sebab mmg cumil) boleh isi handphone, lipstick, mini eyeshadow, ala yang basic2 tu...
tak la berterabur dalam beg korang pastu gelabah nak cari2 masa nak touch up kalo ada manusia hensem kat dalam kereta sebelah.
free comes with this bag tau.


amacam? cukup besar tak?

harganye, cam biasa, vogue tapi tak mahal...
RM50 sahaja!


tadaaaaaaa....bergaya sangat.
sweet gile, ok!
cantik, argh................................
kan dah panjang jerit tu.

code: H022
colour: light grey
status: available


memang sangat gorgeous.
(sambil nangis dalam hati sebab kene marah lagi sekali sebab curi2 nak kidnap beg ni)
simple and at the same time mmg stylo gile sebab ada studded kat flap bag ni.
(sob, sob)


view bahagian belakang.


bahagian dalam. nice!


just nice kan? mmg sweet gile.
siap ada long strap lagi supaya korang boleh jadikan sling bag bila2 masa yang korang nak mengikut gaya.
korang boleh belagak dengan adik2, mak sedara, kawan2 dan juga orang lalu lalang sebab dapat beg sweet ni dengan harga...

RM50 sahaja.


jangan fikir lama sangat. bila hati kata nak, terus je order kat
sebarang pertanyaan akan dijawab di situ.

sebab kali ni kitorang tak restock dah kecuali diberitahu.
ape tunggu lagi?
ops...nak bagitau, harga2 beg tu adalah NETT PRICE tau.

siape cepat, dia dapat!

Mmmmuuuuaaaahhhhhh!!!!!

Hello


ShoutMix chat widget

Sites We Love

Followers

 

The Singles Closet Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez