Sunday, October 4, 2009

3rd Batch-lagi cantik, lagi meriah, lagi vogidavassssaueme

1 comments
Hai Hai Hai ...mari mari mari !!!
Ada beg baru hokayyyy!


Sici, loro...telu! (1, 2...3!)
Perasan sesuatu tak?
aaaaa? tak perasan?
ada la, tengok betul2. apabila elemen gold dicampurkan dengan warna2 coklat, putih, dark blue, hitam dan ape2 je la, result nye, item tu akan nampak lebih mewah, menyerlah dan menawan.
gold never goes out of season, ok!
tengok ajela beg di atas. betul tak? cun kan?
sekarang, tekan arrow ke bawah.
cekidaut....

Black kan all time fave. tak payah komen panjang2 pon dah tau mmg black best.

code: H013
colour: black
status: sold to Mrs Enel (tengs to Mr J, hehe)


ops, lupa nak mention. sume beg ni boleh juga dijadikan slingbag. nanti kat bawah kitorang ajar camne tau.


argh! lawa gile hokay white ni. nampak suci, bersih dan segar. nak!!!
tapi tak boleh, sebab sorg kawan kitorang marah. dia tak bg kitorang beli sebab kene jual kat korang. benci dia 5 minit.

code: H014
colour: white
status: sold to Honey


Yang ni pon best. colour nye unik kan? siyes cunzzz...

code: H015
colour: blue black
status: sold to Agnes


mewah kan? kan? kan? kalo pakai, sume mata akan terjojol2 nak tengok. kalo dorg tu ego, konon tak nak tengok sangat, mesti balik rumah mata juling sket sebab penat jeling beg korang ni. silap2, rabun kena tambah power sebab curi2 fokus dari jauh. mmg khas untuk korg so gigit jari je la kitorang.

code: H016
colour: Brown
status: sold to chima


sila tengok buckle gold sebelah kiri tu. tula yg korg boleh tarik untuk adjust panjang tali beg ni ikut keselesaan korang. buckle gold yang sebelah kanan pulak sebagai lock dia.


nak jadikan shoulder bag, masukkan buckle tu ke dalam bulatan tu. akan jadi normal shoulder bag.


jangan lupa kemaskan tau korang!


ops, lupa nak kasi tau korang. kat sekeliling beg ni kan, ada zip tau.
sebab, kalo korang isi barang banyak, korang bukak zip tu so beg tu akan jadi besar. lalala. betapa best nye dan praktikalnye beg ni, korang.

roomy kan? boleh isi mini laptop dengan bergaya sekali.
boleh isi sekali buku kawan sebelah kalo korg malas nak mintak izin nak pinjam.
boleh dibawa ke mana sahaja.


ni ukuran nye...

Harganye? ok, tarik nafas....hembus...

RM52 sahaja!

boleh berhenti menjerit perkataan muraaaaaaah tu sekarang dan start fikir nak amek kaler ape.
kualiti? baek punye!
dengan penuh riak, takbur dan taksub nak bagitau, beg2 ni didatangkan dengan dustbag sekali.


ingat tak beg H006 dan H009 masa batch 2 dulu?
yang ni hampir sama dengan beg2 itu konsepnye.


tetap gorgeous, ok.
dengan chain nye pon kaler chrome. cuma yang ni double chain. double best.
yang dulu tu single chain kan?
jugak, boleh mengisi barang yang banyak.
shanteeekkkk....


code:H017
colour: black
status: sold


vogue sangat. serius.
zirafah tepi tu pon jeles.


code: H018
colour: light grey
status: available


very spacious. tu dia letak 1 majalah cleo. kalau g Borders ke MPH, boleh letak 4 majalah, dengan 4 lagi buku cerita tebal2 beserta 2 buku resipi masakan.


Ni ukurannye. berlaboi-laboi....erk.
berbaloi-baloi.
yes, sangat berbaloi.
kenapa?
kerana...beg2 yang classy gile ni, boleh korang dapati dengan harga...

RM45 sahaja!

murah dan ada dustbag jugak. malas nak belagak...haha.


tutup mulut korang.
mmg kali ni kitorang pnye konsep, berbaloi, praktikal dan spacious.
oh, bukan korang ternganga sebab konsep kitorang kali ni ke?...laaaaaa, nape tak cakap sebab kaler beg di atas cute2 sangat awal2 tadi.
penat terangkan.

mmg comel kan kaler dia? cool dan funky.
tp tu baru gambar. cuba korang pakai.
aduh...menitis air mata kawan sebelah terus balik rumah sebab dengki dan buat strategi nak curi beg korang malam ni.


macam biasa, bila dah kagum dengan beg pilihan sendiri mesti lupa nak mention yang tali beg2 ini boleh dipanjangkan untuk kelainan. boring pakai pendek, tukar jadi panjang. boring pakai panjang2, tukar pendek. tapi jangan asyik main panjang pendekkan tali beg ni depan pakwe masa makan...nanti dia amek, pakai, korang jugak yang merana. kitorang dah warning awal2 tau.


code: H019
colour: brown
status: sold


code: H020
colour: Fuchsia
satatus; sold to nasha



code: H021
colour: grey
status: sold to cik hanis


aw, aw, aw....
cumil. glemeres. jeles.


boleh isi macam2. mempelam yang mak kirim dari kampung, baju2 nak hantar dobi. bukan tu je, kalo nak main sorok2 kan beg kawan sebelah pon boleh.
sangat ape tadi?
ye pandai....sangat berbaloi. bijak la, anak sape ni?


ha, mana nak cari benda2 free sekarang ni?
tapi kalau korang beli beg ni, dapat pouch cumil (cumil lagi, sebab mmg cumil) boleh isi handphone, lipstick, mini eyeshadow, ala yang basic2 tu...
tak la berterabur dalam beg korang pastu gelabah nak cari2 masa nak touch up kalo ada manusia hensem kat dalam kereta sebelah.
free comes with this bag tau.


amacam? cukup besar tak?

harganye, cam biasa, vogue tapi tak mahal...
RM50 sahaja!


tadaaaaaaa....bergaya sangat.
sweet gile, ok!
cantik, argh................................
kan dah panjang jerit tu.

code: H022
colour: light grey
status: available


memang sangat gorgeous.
(sambil nangis dalam hati sebab kene marah lagi sekali sebab curi2 nak kidnap beg ni)
simple and at the same time mmg stylo gile sebab ada studded kat flap bag ni.
(sob, sob)


view bahagian belakang.


bahagian dalam. nice!


just nice kan? mmg sweet gile.
siap ada long strap lagi supaya korang boleh jadikan sling bag bila2 masa yang korang nak mengikut gaya.
korang boleh belagak dengan adik2, mak sedara, kawan2 dan juga orang lalu lalang sebab dapat beg sweet ni dengan harga...

RM50 sahaja.


jangan fikir lama sangat. bila hati kata nak, terus je order kat
sebarang pertanyaan akan dijawab di situ.

sebab kali ni kitorang tak restock dah kecuali diberitahu.
ape tunggu lagi?
ops...nak bagitau, harga2 beg tu adalah NETT PRICE tau.

siape cepat, dia dapat!

Mmmmuuuuaaaahhhhhh!!!!!

Friday, September 18, 2009

Selamat Hari Rayeeeeeeee!!!!~

0 comments
Hai Semua!~

Dikesempatan ini, kitorang nak ucapkan....

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,
MAAF ZAHIR DAN BATIN....

pesanan kami,
  1. nak balik kampong, drive carefully, jangan gatal2 nak merempit atau mengorat kereta sebelah ketika memandu. bahaya, ok!
  2. jangan cuba2 nak main mercun, meriam, bom atau bende letup2 ni. kalo mercun pop ok, kami izinkan. kalo hilang jari, hilang tangan, camne nak pakai bag kitorang? ha, takut tak?
  3. raya mmg best, tp makan biar berpada2...tak pasal2 balik keje, org tanye 'pregnant berapa bulan?' time tu, pakai belt pon dah tak de guna...
  4. seronok kan cuti? tapi jangan buat2 lupa nak balik keje...
SEMOGA BERGUMBIRE DI HARI RAYEEEEE...

ops! lupa lak nak pesan...kitorang tak buat sebarang penghantaran mulai hari ni (17 Sept) sampai kitorang habis cuti (28 Sept) tp kalo korang nak order or reserve mana2 item sangatlah dialu2kan...
lama kan kitorang cuti? sabar tau...sebab kitorang nak kacau dodol, bakar lemang, masak rendang, anyam ketupat, jahit langsir, buat kek, gosok baju fesyen siti nurhaliza, pegi beraya keliling kampung, menghabiskan makanan org kampung dan sedara mara...ish banyak sangat bende nak buat tau...

ok korang..MUuuuuUUUuuuAAAAaaaHHHhhhhHHh!~
sesuci lebaran (ape kes?)


Tuesday, September 15, 2009

LAST ORDER HOOOOKAYYY!!

0 comments
Kami dengan ini baik hati menawarkan kepada sesiapa yang nak beli beg2 di bawah tp pasrah bila tgk kebanyakannya dah direserve, fret not people! kitorang akan restock untuk kamuuuuuu. ho yeahh mari lompat bersama sambil tepuk tangan. Kami akan mengambil order untuk beg2 di bawah sebelum khamis(17.9) pukul 3petang SAHAJA. so kalau sesapa yang memerlukan ketenangan fikiran nak pilih kaler mana paling cantik, sila lakukan sedemikian malam ini atau sebelum pukul 3ptg hari khamis(dalam english, before 3pm this thursday). lepas pukul3, tak dapek eden nak nolong eh. but please take note, beg2 ni hanya boleh didapati starting seminggu lepas raya, meaning proses mengepos dilakukan pada 28.9. tapi selepas buat order ni harusla confirm kamu beli, jgn tetibe menghilangkan diri plak nanti kami bengang tanak jual beg camne. janji harus dikotakan ok. ahaa tu jela nak cakap. sesape yang dapat duit raya dengan banyaknya, bolehla berjoli sakan di sini. sila scroll down ke bawah utk lihat beg2 nye yerrr. tenggssss muah! oh lupa bagitau, semua beg di bawah ini berharga RM45 setiap satu ok?



seperti yang diketahui umum kaler yang sebelum ini :


light brown (H001)
purple (H002)
dark brown (H003)



dan kini kembali atas permintaan ramai (ecehhhh) kaler hitam (H011)

dan juga putih (H012) wuwuwuuwu


hitam (H004) dan putih (H005)



beige (H006) dan light pink (H007)


putih (H009) dan merah (H010)


jangan lupa email kami : thesinglescloset@gmail.com

dan selamat beramal~

Monday, September 14, 2009

We've Been Reviewed!

0 comments
Thanks to shoppingroll for featuring us :)


and also ashopaholicsden :)



So, lets scroll down and check out the coolest items in town which are perfect for Hari Raya!~
tengok, jangan tak tengok!
Muah

2nd Batch - Perfect For Raya!!

0 comments
Mari rapat - Handbag baru utk dimiliki


Stock handbag yg baru dari The Singles Closet!! Handbag yg sgt sesuai utk girls mcm kite yg suke isi memacam barang (mekap,purse, hanphone,buku, resit shopping,calculator, minyak angin,lipstick pelbagai warna,tisu dan kalo boleh nak bawak almari sekali)..Cepat sementara stock masih ade!! sila scroll ke bawah yerrr...


Sangat bergaya dan mampu dimiliki..

Beg ni mmg kami berebut nak ambil sorang satu, tapi disebabkan memasing sepatutnyer menjalankan tugas menjual, so kami dgn sukenyer nak bagi korang tgk dan jika minat terus jer order sbb utk restock beg ini mgkn akan ambil mase lagi sebulan..diulangi sebulan, lambat tu.

4 beg ini setiap satu hanya berharga RM45.00. Cube nilai dan fikir..Murah kan.


Black and White ~ Lagu MJ kegemaran ramai.
Sape yg tak suke warne basic kehidupan kite ni mmg rugi la.

Light Pink & Beige Colour menjadi kegilaan ramai. Light Pink dan beige ni sgt sweet, cukuplah syarat nak jadi gadis yg sopan santun, sweet (manis mcm gula) dgn hanya memiliki beg ini.

Tgk tu, model kelihatan lbh ramping setelah menggayakan beg hitam ni. Tak terlalu besar dan mempunyai tali yg sgt bergaya. Tali diselangi dgn besi warne crome.


Cube tgk, saiz lbh besar dari kertas A4 dan ketebalan mmg boleh isi memacam barang.
Student akan lebih vogue kerana tak perlu lagi serabut memegang buku tebal dan ibu-ibu akan dipanggil hotMama jika pandai menyorok barang anak(pampers, botol susu) dengan menggunakan beg ini.


Kan dah cakap tadi, ruang yg besar dan sisinyer boleh dijerut utk ilusi saiz normal.

Boleh juga dijadikan sling bag, cume biarkan satu tali ditarik lebih dan anda akan lbh kelihatan bergaya.



Code : H004
Colour : Black
Status : Sold

Code : H005
Colour : White
Status : Sold


Code : H006
Colour : Beige
Status : Sold

Code : H007
Colour : Light Pink
Status : Sold

Jika ingin keterangan lanjut boleh saja email kami. RM45.00 sahaja dan akan tersenyum kerana lebih bergaya dari yg lain.




Ala ala beg berjenama mahal lagik..




1..2..3.. kami chop dulu beg ni.tapi sedihnyer beg ni ade 1 saja yg tinggal(maybe lagi sebulan boleh didapati semula) dan mestilah kami nak kongsi dgn anda sesuatu yg pada pandangan mata kami sgt sesuai dipakai semua kerana

* sederhana saiz

* rekabentuk terkini

*kualiti tinggi
* sgt selesa dipakai
* dan yg penting cantik,bergaya dan moden



u see what i see..cantik kan. selesa dipakai ke mana saja.
Kami mementingkan kecantikan dan keselesaan dlm memilih setiap produk.
Jika cantik sahaja tapi tak selesa tentu menyusahkan kita nak bergerak.



Saiz besar dari A4 paper dan sebenarnyer ade disediakan sekali tali sling panjang utk dijadikan sling bag.


Belakang beg.

Tgk tu, permukaan beg yg berkualiti.


Dalam yg bergaya dan terdapat banyak ruang.

Beg ni hanya berharga RM55.00 dan mmg berbaloi untuk dimiliki.
Cepat untuk sesiapa yg berminat sbb beg ini mmg ade 1 sahaja..Siapa cepat dia dapat.

Code : H008
Colour : Light Brown
Status : Sold


Plain, Simple & Trendy


Red and white. Dengan hanya RM45 okayyyy percaya pls. Okay ape utk raya nanti? Vogue vediasssauuuasmmm (ayat takde dlm kamus, kitorg reka sendiri)



Beg ni macam hobo. Memang jatuh cinta gakla dengan beg ni. Tak besar, tak kecik sgt. Sedang2 je gitu.


Code : H009
Colour : White
Status : Sold


Ada disediakan tali pjg juga utk dijadikan sling.



Dalam beg camni rupa.



Sorry, spek tu hanya hiasan. hehehe


Yang ni plak kaler merah. Haihhh mmg malatop lah weh!! Nampak macam beg mahal tapi harga alahaiiii RM45 je nyah!


Code : H010
Colour : Red
Status :Reserved to myra


Cepat email kitorang okay : thesinglescloset@gmail.com

We're waiting for youuuu!

Hello


ShoutMix chat widget

Sites We Love

Followers

 

The Singles Closet Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez